Tarieven

Prijzen

*Losse les : € 70,- (60 minuten)
*Proefles : € 100,- (120 minuten)
*Toets of examen €125,75

Aanmelden

Lesbundel

*Lesbundel 6 lessen €390,-
*Lesbundel 12 lessen €750,-

Aanmelden

Lespakket 1

Met enige ervaring
*Pakket A 15 lessen : €900,-
*Pakket B 25 lessen : €1450,-

Aanmelden

Lespakket 2

Beginnend of geen ervaring
*Pakket C 35 lessen : €1960,-
*Pakket D 45 lessen : €2430,-

Aanmelden

Hallo wij?jij?

  • Voordelige Tarieven

  • Hoog slagingspercentage

  • Morgen starten met proefles

START PROEFLES?

Geslaagd

Niet geslaagd

Flexibel

Voor ons staat flexibiliteit centraal. De tijden veranderen en wij gaan natuurlijk mee. Kies, start, betaal, wissel, pauzeer of stop wanneer jij wilt. Het is allemaal mogelijk bij Hallo Rijbewijs!

Expertise

Wij werken uitsluitend met top rijinstructeurs, die zogezegd uit het juiste hout zijn gesneden! Dit zijn vakmensen die zich jarenlang hebben gespecialiseerd op het gebied van onderwijskunde en voertuigbeheersing.

Vertrouwd

De cursisten krijgen een eerlijk en professioneel advies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de start en/of de verwachte tijdsduur van de rijopleiding. Ook zijn wij volledig open en transparant over het prijskaartje oftewel de kosten van jouw rijopleiding.

Waarom HALLO rijbewijs ?

#1 Rijschool Rotterdam

Wij zijn een snel groeiende rijschool in Nederland, hierdoor zorgen we ervoor dat er altijd een rijschool bij jouw in de buurt is waarbij je kan gaan rijlessen.
Door onze jarenlange expertise en ervaringen in de rijschoolwereld (ruim 30 jaar) weten wij als geen ander hoe het er aan toe gaat in de branche.

Ervaring

Zo weten wij namelijk door onze jarenlange kennis en ervaring dat we zeker voor iedereen een eerlijke en een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen omtrent de rijopleiding die bij elk persoon uiteraard verschillend zal zijn. Wij zijn dan ook zelfverzekerd en overtuigd dat wij het meest geschikte en het best passende rijopleiding per individu kunnen laten uitbrengen door onze specialisten.

OVER ONS

Wij zijn een snel groeiende rijschool in Nederland, hierdoor zorgen we ervoor dat er altijd een rijschool bij jouw in de buurt is waarbij je kan gaan rijlessen.
Onze hoofdvestiging bevindt zich in Rotterdam.
Door onze jarenlange expertise en ervaringen in de rijschool wereld (ruim 30 jaar) weten wij als geen ander hoe het er aan toe gaat in de branche.
Zo weten wij namelijk door onze jarenlange kennis en ervaring dat we zeker voor iedereen een eerlijke en een vrijblijvend advies kunnen uitbrengen omtrent de rijopleiding die bij elk persoon uiteraard verschillend zal zijn.

Proefles inplannen?

Proefles aanvragen

010 30 46 114