Rijschool Dordrecht

Op maat aangepaste rijlessen, nu ook bij rijschool Dordrecht
Ieder z’n niveau is verschillend, de één heeft al wat ervaring of is heel erg handig de ander heeft nog nooit gereden of heeft juist veel aandacht nodig, bij een ander gaan daarentegen de vorderingen van de lessen weer vlot. En daar zijn wij ons bij rijschool Dordrecht zeker van bewust en om die reden plannen we net zoals in de rest van Nederland ook in Dordrecht eerst een proefles in om zo het aanvangsniveau van de cursist zo goed mogelijk vast te stellen.
Namelijk na een intake/proefles zal pas duidelijk worden hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van een voldoende rijvaardig examen bij het CBR.
Na de rit volgt er een korte evaluatie, waarbij je samen met de instructeur de resultaten van je prestatie en de bevindingen zal gaan bespreken. Verder zul je uiteraard het nodige advies en informatie krijgen omtrent de rijopleiding van rijschool Dordrecht.
Indien gewenst wordt afhankelijk van je niveau een best passende opleidingsplan op maat samengesteld om vervolgens samen met je rijcoach doelgericht te gaan lessen naar je rijexamen.

Proefles inplannen?

Over onsjou

  • Voordelige Tarieven Dordrecht

  • Hoog slagingspercentage

  • Morgen starten met proefles

START PROEFLES?

Waarom HALLO rijbewijs ?

#Spoedcursus bij rijschool Dordrecht

Spoedcursus Dordrecht

Het is bij rijschool Dordrecht ook mogelijk om natuurlijk heel snel je rijbewijs te gaan halen. Ook hiervoor moet je wel weer eerst een Intake c.q. Proefles doen, dit om namelijk te kunnen beoordelen of een spoedcursus wel bij jouw leervermogen past. Zo weet jezelf namelijk of een intensieve cursus bij je leerstijl past. En wat ook niet onbelangrijk is, is dat je dan exact weet wat je te wachten staat waardoor het volgen van de rijopleiding als prettig zal worden ervaren. 

Ervaring

Het is bij rijschool Dordrecht ook mogelijk om natuurlijk heel snel je rijbewijs te gaan halen. Ook hiervoor moet je wel weer eerst een Intake c.q. Proefles doen, dit om namelijk te kunnen beoordelen of een spoedcursus wel bij jouw leervermogen past. Zo weet jezelf namelijk of een intensieve cursus bij je leerstijl past. En wat ook niet onbelangrijk is, is dat je dan exact weet wat je te wachten staat waardoor het volgen van de rijopleiding als prettig zal worden ervaren. 

Geslaagd

Niet geslaagd

Flexibel

Voor ons staat flexibiliteit centraal. De tijden veranderen, daarom veranderen wij ook met de tijd mee.Kies, start, betaal, wissel, pauzeer of stop wanneer je wilt. Het is allemaal mogelijk bij HALLO RİJBEWİJS

Expertise

Wij werken uitsluitend met top rij-instructeurs, die zo gezegd uit het juiste hout zijn gesneden.
Dit zijn vakmensen die zich jarenlang hebben gespecialiseerd op het gebied van voertuigbeheersing.

Zelfvertrouwen

De cursisten krijgen een eerlijke en een professioneel advies, denk hierbij aan bijvoorbeeld de start en/of de verwachte tijdsduur van de rijopleiding en zeker niet onbelangrijk het prijskaartje oftewel de kosten van de rijopleiding

Proefles aanvragen

010 30 46 114