Rijschool Pijnacker

Nu ook op maat aangepaste rijlessen in Pijnacker en omstreken.
Wij starten de rijopleiding uitsluitend na een Intake-les c.q. Proefles. Deze Intake of. Proefles duurt twee uur, er wordt dan zowel in de stad als daarbuiten gereden.
Dit doen wij omdat iedere kandidaat of leerling bijvoorbeeld een verschillend aanvangsniveau en/of vorderingen heeft. Ook kunnen we dan uiteraard voor jouw een goede en een juiste inschatting maken van het aantal nodige lesuren. Verder zul je uiteraard bij rijschool Pijnacker het nodige advies en informatie krijgen omtrent de rijopleiding. En indien je wenst kan je samen met je rijcoach een geschikt en een best passend opleidingsplan op maat samenstellen.
Deze opleidingsplan zal gebaseerd zijn op het aantal lesuren die nodig zullen zijn voor een voldoende rijvaardig examen bij het CBR.
Bij rijschool Pijnacker lessen wij doelgericht naar je rijexamen; Dit betekent bewust autorijden en veilig aan het verkeer deelnemen om uiteindelijk met zekerheid en met vol vertrouwen te kunnen zeggen Hallo Rijbewijs.

Proefles inplannen?

Over onsjou

  • Voordelige Tarieven Pijnacker

  • Hoog slagingspercentage

  • Morgen starten met proefles

START PROEFLES?

Waarom HALLO rijbewijs ?

#Spoedcursus bij rijschool Pijnacker

Spoedcursus Pijnacker

Het is bij rijschool Pijnacker ook mogelijk om natuurlijk heel snel je rijbewijs te gaan halen. Ook hiervoor moet je wel weer eerst een Intake c.q. Proefles doen, dit om namelijk te kunnen beoordelen of een spoedcursus bij jouw leervermogen past. Zo weet jezelf namelijk of een intensieve cursus bij je leerstijl past. En wat ook niet onbelangrijk is, is dat je dan exact weet wat je te wachten staat waardoor het volgen van de rijopleiding als prettig zal worden ervaren. Het laatste geldt overigens uiteraard ook voor de reguliere rijopleiding.

Ervaring

Het is bij rijschool Pijnacker ook mogelijk om natuurlijk heel snel je rijbewijs te gaan halen. Ook hiervoor moet je wel weer eerst een Intake c.q. Proefles doen, dit om namelijk te kunnen beoordelen of een spoedcursus wel bij jouw leervermogen past. Zo weet jezelf namelijk of een intensieve cursus bij je leerstijl past. En wat ook niet onbelangrijk is, is dat je dan exact weet wat je te wachten staat waardoor het volgen van de rijopleiding als prettig zal worden ervaren. 

Geslaagd

Niet geslaagd

Flexibel

Voor ons staat flexibiliteit centraal. De tijden veranderen, daarom veranderen wij ook met de tijd mee.Kies, start, betaal, wissel, pauzeer of stop wanneer je wilt. Het is allemaal mogelijk bij HALLO RİJBEWİJS

Expertise

Wij werken uitsluitend met top rij-instructeurs, die zo gezegd uit het juiste hout zijn gesneden.
Dit zijn vakmensen die zich jarenlang hebben gespecialiseerd op het gebied van voertuigbeheersing.

Zelfvertrouwen

De cursisten krijgen een eerlijke en een professioneel advies, denk hierbij aan bijvoorbeeld de start en/of de verwachte tijdsduur van de rijopleiding en zeker niet onbelangrijk het prijskaartje oftewel de kosten van de rijopleiding

Proefles aanvragen

010 30 46 114